RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic - 2
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic - 3
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic - 4
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic - 6
  • RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic - 5

RC Helicopter - E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

Hier vindt u de RC helicopter E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic van het merk E-flite en de RC helicopter E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic is uitgevoerd in de kleuren oranje, wit, zwart.

 

Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:

Bestellen

€ 299,99
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Informatie over de E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

    

De Blade Fusion 180 Smart van E-Flite is een modelhelikopter die enkel topprestaties levert. Dankzij het slimme ontwerp en de nauwkeurige bediening vliegt dit radiografisch bestuurde toestel als geen ander. De constructie is licht van gewicht en extreem stevig. Het staartontwerp is vernieuwd en de rotor in de staart heeft een nieuwe riemaandrijving . Dit zorgt voor een grotere duurzaamheid, precisie en betrouwbaarheid. Tel daar de geoptimaliseerde motor bij op en je weet dat de besturing een waar feest is. Deze heli is kortom absolute topklasse.

 

Weergaloos vliegen met fantastische RC modelhelikopter

 

Met de E-Flite Blade Fusion 180 Smart is het mogelijk om met grote precisie te vliegen. Dit is te danken aan de vernieuwde staart, de geoptimaliseerde servo en een nieuwe 15 ampère Spektrum ''Avian'' Smart ESC (Electronic Speed Control). De geometrie van de servo verbetert de efficiency en de besturing van de tuimelschijf. Het wijzigen van de hoek waarin de rotorbladen staan, gebeurt hierdoor zo optimaal mogelijk. Dit betekent dat je allerlei vliegbewegingen uiterst soepel kunt uitvoeren. Je kunt het toestel bijvoorbeeld gemakkelijk zijwaarts, voorwaarts of achterwaarts kantelen. Schakelen tussen meer of minder lift en snel manoeuvreren gebeurt moeiteloos. De nieuwe ESC van de modelheli geeft je een verbeterde en zeer nauwkeurige controle over de snelheid. Hierdoor levert de Blade Fusion 180 Smart echt weergaloze topprestaties af.

 

Stoere en gestroomlijnde blikvanger: zelfverzekerd het luchtruim in

 

Deze sublieme modelhelikopter is een ware eyecatcher. Dit is te danken aan prachtige nieuwe vormgeving. De constructie van koolstofvezel en aluminium zorgt voor de nodige stevigheid en uitmuntende vliegeigenschappen. Het sterke landingsgestel kan de hardste landingen aan en de versterkte staart heeft geen extra ondersteuning nodig. De Blade Fusion 180 Smart heeft dankzij de gebruikte materialen en het gestroomlijnde ontwerp een zeer lange levensduur. Het uiterlijk is dankzij het heldere en opvallende kleurenschema zeer opvallend. Het toestel is hierdoor een stoere verschijning in het luchtruim. Dankzij de heldere kleuren en het strakke uiterlijk zal niemand de aanwezigheid van deze schaalhelikopter ontgaan.

 

Krachtig en nauwkeurig manoeuvreren

 

Vliegen met de E-Flite Blade Fusion 180 Smart is een waar genot. Ervaar het plezier van de eenvoud en precisie waarmee deze stoere modelhelikopter te besturen is. Voer verbazingwekkende manoeuvres uit en maak een onvergetelijke indruk op je publiek. Dit is mogelijk dankzij de fantastische combinatie van de borstelloze aandrijving en de krachtige ESC. Je profiteert bovendien van de geavanceerde Spektrum technologie in het toestel. Zo zorgt de combinatie van een stel topservo’s met een gestabiliseerde controller voor de mogelijkheid om zonder flybars te vliegen. Dit zorgt voor een grote wendbaarheid. 

 

Bind-N-Fly schaalhelikopter

  

Deze helikopter is een zogenaamd Bind-N-Fly (BNF) model. Dit betekent dat je een accu (een 4S LiPo 450 mAh) en een zender (6+ kanaals Spektrum DSM2 / DSMX zender) dient toe te voegen om te kunnen vliegen. Een dergelijke accu en zender kun je ook gebruiken voor andere BNF modelvliegtuigen en -helikopters.

 

Belangrijkste kenmerken

 

Bind-N-Fly (BNF)

Micro Spektrum servos

Basisconstructie van koolstofvezel

Verbeterde 3900 Kv borstelloze motor

Spektrum AR6250MHX flybarless-controller

Geoptimaliseerde servo geometrie

15 ampère 4S borstelloze ESC

Staart met riemaandrijving

Compact schaalmodel (125 mm hoog en 370 mm breed)

Opvallende vormgeving

 

Specificaties E-Flite Blade Fusion 180

 

Lengte: 370mm

Rotor diameter: 180mm

Hoogte: 125mm

Aantal kanalen: 6

Geschatte vliegtijd: circa 3-4 minuten

 

Benodigdheden E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

 

6+ kanaals Spektrum DSM2 / DSMX zender

4S 14.8v LiPo accu 30c (450 mah) met IC-2 connector

Lipo lader

Video E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

 

 

  

Extra informatie over de E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

 

Merk: E-Flite

Model: Helicopter

Type motor: Electro

SKU: BLH05850

EAN: 605482299395

Productdetails
E-Flite Blade Fusion 180 Smart BNF Basic
605482299395
7 andere producten in dezelfde categorie: