• In prijs verlaagd
RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 2
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 3
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 4
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 5
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 6
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 7
  • RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 - 8

RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

Hier vindt u de RC electro auto Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 van het merk Team Corally en de RC electro auto Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 is uitgevoerd in de kleuren zwart, oranje.

 

Advertentie doorlink www.toprc.nl:

Bestellen

€ 499,00
€ 489,00 € 10,00 korting
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Informatie over de Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

    

De Team Corally Kronos XTR 2022 levert prestaties en duurzaamheid die je zelden ziet in een bash-machine. Kies je eigen elektronica om een ​​unieke en persoonlijke ervaring te creëren. De geheel nieuwe Kronos XTR van Team Corally tilt het succesvolle Kronos-platform naar een geheel nieuw niveau met innovaties om de duurzaamheid, handling en prestaties te verbeteren. Deze borstelloze elektrische monstertruck op schaal 1/8 is voorzien van een fulltime 4WD-systeem met drie heavy-duty differentiëlen die het vermogen nauwkeurig over elk van de vier hoeken verdelen. De letters XTR betekent Extreem. Deze ultieme bash-machine kan extreem terrein aan en extreme stunts uitvoeren die andere modellen rechtstreeks naar de reparatiewerkplaats zouden sturen.

Roller betekent dat dit model zonder elektronica wordt aangeboden, waardoor je de keuze van stuurservo, snelheidsregeling en borstelloze motor exact kunt afstemmen op uw specificaties.

 

De aluminium schokbrekers op de XTR hebben een herziene lagere balkom en veerstok, samen met nieuwe zuigers en veerconstanten om landingen van extreme stunts beter te absorberen. Het volledig nieuwe chassisbeugelsysteem is voorzien van aluminium onderste beugels met een 7075 aluminium centrale brug, naast geoptimaliseerde buizen die de voor-, achter- en middenchassisconstructies met elkaar verbinden voor maximale stijfheid. Een nieuwe schokbreker aan de voorkant voegt extra sterkte en precisie toe aan de voorkant.

 

De kogelvrije, heavy-duty stalen aandrijflijn is voorzien van alle best mogelijke componenten voor probleemloos bashen, zoals verenstalen outdrives, met rubber afgedichte kogellagers, CNC-gesneden tandwielen en voorste CVD-aandrijfassen. Premium 7075 aluminium voor de chassisplaat en schoktorens levert de beste duurzaamheid in zijn klasse!

 

De Kronos XTR bevat ook nieuwe heavy-duty stuurblokken, samen met extreem 3 mm dikke aluminium scharnierpenbeugels. Onder, voor- en achterskidplates beschermen het chassis tijdens extreme stunts. Een extra groot batterijcompartiment maakt het eenvoudig om uw favoriete LiPo-pack te installeren en het robuuste aluminium stuursysteem met dubbele plaat garandeert dat de Kronos XTR precies daar gaat waar u hem wilt richten. Hoogwaardige verstelbare spanschroeven van verenstaal maken gemakkelijke vering en stuuraanpassingen mogelijk, terwijl duurzame composiet racewielen en rubberen banden met hoge grip voor maximale tractie van het voertuig zorgen

 

Benodigdheden Team Corally Kronos XTR - 2022

 

Motor + regelaar

Stuurservo

Accu + lader

 

Extra informatie over de Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

Merk: Team Corally

Model: Truck

Type motor: Electro auto's

Aandrijving: Vierwiel aangedreven (4WD)

Schaal: 1 op 8

Type auto: Offroad

Type electro motor: Zonder motor

Leveringsomvang: Volledig gebouwd

SKU: C-00273

EAN: 8718057217587

Productdetails
Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022
8718057217587
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit

Merk: Team Associated

RC Auto`s - Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit

Hier vindt u de RC electro auto Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit van het merk Team Associated en de RC electro auto Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit is uitgevoerd in de kleuren blauw.   Advertentie doorlink www.toprc.nl:
Prijs € 367,95 Normale prijs € 432,99

Referentie: Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT

RC Auto`s - Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT

Hier vindt u de RC electro auto Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT van het merk Cross RC en de RC electro auto Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT is uitgevoerd in de kleuren rood, wit.   Advertentie doorlink www.toprc.nl:
Prijs € 379,00