RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 2
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 3
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 4
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 5
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 6
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 7
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 8
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 9
  • RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje - 20

RC Auto`s - Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

Hier vindt u de RC electro auto Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje van het merk Axial en de RC electro auto FMS Axial AX24 XC-1 4WS is uitgevoerd in de kleuren oranje, wit.

Bestellen

€ 179,00
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Informatie over de Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

    

Elk weekend komen groepen crawler liefhebbers samen om paden te volgen naar bestemmingen ver verwijderd van de moderne wereld. Het einde van hun reis zal hen belonen met prachtige uitzichten die slechts een select groepje ooit te zien krijgt. Maar de mooiste herinneringen worden gemaakt tijdens de reis zelf.

 

Binnen deze community bevinden zich de extreme crawlers. Waar anderen rotsen, wortels en barrières zien, zien zij puzzelstukjes die een lijn vormen om omhoog, eroverheen en voorbij te manoeuvreren. Het maakt niet uit of de meeste mensen moeite hebben om er te voet doorheen te komen, laat staan ​​op wielen. Extreme crawlers hebben zo'n diepe band met hun rig dat ze weten wanneer deze tot het uiterste kan worden gedreven.

 

De Axial AX24 XC-1 op schaal 1/24 spreekt tot de extreme crawlers en tot iedereen die er een wil zijn. Met de AX24 XC-1 kun je over grotere obstakels kruipen en hardere lijnen trekken dan met elke andere 1/24 schaaluitrusting.

 

Vernieuwd AX24 platform

 

Het nieuwe AX24-platform biedt stabiliteit, duurzaamheid, grote speling, royale articulatie en al het andere dat liefhebbers van extreem rotskruipen nodig hebben om het onmogelijke te overwinnen. Platte zijplaten van het chassis met rotsschuivers helpen u door krappe formaties te bewegen. Schokbrekers met een lange veerweg, een ophanging met 4 schakels en een wormwielaandrijflijn zorgen samen voor een gemakkelijke bediening, een betrouwbare vermogensafgifte en de mogelijkheid om ruw terrein te ruimen.

 

Uniek 4-wielbesturingssysteem

 

Dan is er het unieke AX24 4-wielbesturingssysteem. Het strak volgen van de lijn die van "hier" naar "daar" leidt, is nog nooit zo eenvoudig geweest. Drie door de zender geactiveerde stuurmodi - voor geen invoer van de achterband, gespiegelde invoer van de achterband of "crab crawl" - bieden de flexibiliteit die u nodig hebt om over of rond bijna alles op uw weg te manoeuvreren. Dit systeem geeft alle coureurs een nieuw terreinveroveringsvermogen!

 

Eerbetoon aan de AX10

 

In 2007 baande Axial een nieuwe weg in extreem crawlen met de schaal 1 op 10 schaal AX10. Als je al heel lang een Axial-fan bent, zul je het geweldig vinden hoe de AX24 XC-1 een eerbetoon is aan die legendarische machine met een replica van de carrosserie en livery plus Rockster-wielen en Rock Lizards-banden.

 

Ook geschikt voor beginners

 

De AX24 XC-1 is niet alleen voor ervaren hobbyisten die op RC-rotsen kruipen (hoewel je zult genieten van hoe hij nog steilere hellingen en grotere obstakels aankan dan onze SCX24-platforminstallaties). Nieuwkomers zullen het een leuke en zeer capabele mini-crawler vinden die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het is ook een geweldige manier voor echte offroad-enthousiastelingen om hun vaardigheden te oefenen en te verfijnen.

 

Maak je klaar om grenzen te verleggen en meer paden te veroveren met de Axial AX24 XC-1 Rock Crawler RTR. Omdat het volledig gemonteerd en uitgerust is, kunt u vandaag nog beginnen.

 

Overwin obstakels en verover nieuwe paden met de Axial AX24 XC-1 Rock Crawler RTR. Deze AX24 heeft buiten de 4-wiel sturing ook grotere banden waarmee je door haast ieder terrein kan rijden en grotere obstakels kan overwinnen. Deze Axial AX24 wordt voorgemonteerd geleverd samen met de zender, accu, lader, diverse gereedschappen en AA batterijen voor in deze zender wat betekend dat je direct kan gaan rijden.

 

Kenmerken Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

 

Gestuurd door 4 wielen (4WS)

Side Plate chassis voor betere rijervaring in elk terrein

LED-verlichting

Rockster-velgen en Rock Lizards-banden

 

Specificaties van de Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

 

Spektrum SLT3 2,4 GHz 3-kanaals afstandsbedieningssysteem

Voorgemonteerde AS-1 servo's

Spektrum 2-in-1 ESC/ontvanger combo

USB-oplader van 0,5 ampère

Dynamite 88T geborstelde motor

Dynamite 350mAh 2S 7.4V LiPo

4x AA-batterijen voor de afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing

Diverse gereedschappen

Kleur: Oranje

 

Benodigdheden Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

 

Niets! Alles is inbegrepen

Video Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

 

 

Extra informatie over de Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje

Merk: Axial

Model: Crawler

Type motor: Electro auto's

Schaal: 1 op 24

Type auto: Offroad

Type electro motor: Brushed

SKU: AXI00003T2

EAN: 605482167984

Productdetails
Axial AX24 XC-1 4WS - Oranje
605482167984
16 andere producten in dezelfde categorie: