RC Boten - Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen
  • RC Boten - Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen
  • RC Boten - Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen - 2

RC Boten - Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen

Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen

Hier vindt u de RC boot Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen van het merk Traxxas en de RC boot Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen is uitgevoerd in de kleuren groen, blauw, wit.

 

Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:

Bestellen

€ 479,00
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Informatie over de Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen

    

De Traxxas Spartan VXL is een super snelle boot waarmee snelheden van maarliefst 80 km/h haalbaar zijn (bij gebruik van 2x 3S 11.1V lipo accu's). Met de standaard accu's zal de boot ruim 55 km/h varen. De Traxxas Spartan is uitgevoerd met een quick release module zodat de electronica makkelijk uitneembaar is. Omdat de aanwezige accu bakken lang zijn kun je zelf het gewichtspunt bepalen door de accu's verder naar voren of naar achteren te plaatsen. De Traxxas Spartan is 1037mm lang en 234mm breed. Wordt volledig geassembleerd geleverd. De Traxxas Spartan VXL is net als ieder ander Traxxas product zeer snel en makkelijk in gebruik. Daarnaast is de Traxxas Spartan uitgerust met een Traxxas Stability Management systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat je nog meer controle hebt over jouw radiografisch bestuurbare boot. Het Traxxas Stability Management systeem helpt tevens bij het sturen en optrekken. Hiermee voorkom je dat de achterkant van de boot gaat uitbreken en dat geeft natuurlijk veel meer vaarplezier!

 

TQI 2.4GHZ besturing

 

De Traxxas Spartan is uitgerust met een geavanceerd 2.4GHZ systeem. Met het Traxxas TQI systeem maak je geen gebruik van kristallen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat varen, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden. De gepatenteerde Traxxas Link technologie biedt je tevens de mogelijkheid tot 20 modellen op te slaan in het geheugen van de zender. De zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met het gebruik van een optionele Bluetooth module en sensoren is het mogelijk om telemetrie gegevens af te lezen op een smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om via een van deze apparaten instellingen te wijzigen.

 

Accu & lader

 

De Traxxas Spartan is geschikt voor het gebruik van lipo accu's met een maximale spanning van 2x 11,1V. De accu's en lader zijn niet inbegrepen maar natuurlijk wel via ons te verkrijgen.

 

Kenmerken van de Traxxas Spartan VXL (#57076-4GRNR)

 

80 km/h op 6S lipo accu (bijv. 2x 3S) haalbaar!

Waterproof, VXL-6S Marine regelaar

Geintegreerde waterkoeling

Voorzien van low voltage detection

TQI 2.4GHz Bluetooth zender en ontvanger met Traxxas Link technologie

Digitale waterproof high torque servo

TSM Traxxas Stability Management

Kleur: Groen

 

Model 57076-4-GRNR: Volledig voorgemonteerd, Ready To Race met TQi 2.4GHZ Bluetooth zenderset met Traxxas Link technologie, Velineon 540XL Brushless Motor en VXL-6s Marine ESC.

Extra informatie over de Joysway Caribbean Yacht Rood RTR

Merk: Traxxas

Model: Speedboot

Type electro motor: Brushless

SKU: TRX-57076-4-GRNR

EAN: 020334573414

Productdetails
Traxxas Spartan VXL brushless boot RTR - Groen
020334573414
14 andere producten in dezelfde categorie: