• In prijs verlaagd
RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 2
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 3
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 4
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 5
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 6
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 7
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 8
  • RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart - 9

RC Auto`s - Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

Hier vindt u de RC electro auto Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart van het merk Arrma RC en de RC electro auto Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR is uitgevoerd in de kleuren zwart.

 

Advertentie doorlink www.toprc.nl:

Bestellen

€ 769,00
€ 569,00 € 200,00 korting
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Informatie over de Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

    

De Arrma Fireteam 6S BLX is een ware snelheidsduivel! Dit schaalmodel (1:7) is een racemonster met een ruige militaire look. Hiermee knal je op een weergaloze manier over ruig terrein. De radiografisch bestuurbare wagen is lekker breed en heeft een extra lange wielbasis. Dit is ideaal voor een fijne besturing en goede wendbaarheid. De gehele vormgeving straalt de fenomenale kracht van het onderliggende chassis uit. De Fireteam is bovendien het eerste Arrma off-road model dat een mechanische handrem heeft.

 

De Arrma Fireteam is een uniek off-road voertuig

 

In één oogopslag is duidelijk dat de Arrma Fireteam een uniek voertuig is. Als je hem uit de doos haalt, is hij reeds voorzien van een prachtige afwerking met een camouflage kleurenschema. Een volledige rolkooi draagt bij aan de militaire stijl en stevigheid. In het gedetailleerde interieur zit een team van vier personen. De modelwagen rijdt met een speciaal pakket van wielen en banden. Dit bestaat uit dBoots Fireteam terreinbanden die zorgen voor een sterke grip en een soepele rijervaring op ruige off-road paden.

 

Hoge snelheden en grote sprongen

 

Dankzij de reeds geïnstalleerde Spektrum 6S borstelloze aandrijving kun je met de Arrma Fireteam op hoge snelheden grote sprongen maken. Topsnelheden van meer dan 95 kilometer per uur zijn mogelijk. De extra lange wielbasis, de brede ophanging en de oliegevulde aluminium schokdempers zorgen er tezamen voor dat je vol vertrouwen de controle over het voertuig bewaart. Het karakteristieke stoere design van Arrma is tot in de kleinste details doorgevoerd; van de bumpers en bodemplaten tot de krachtige metalen aandrijflijn. Hiermee overwin je zonder angst bijna ieder obstakel dat je op je missie vindt.

 

Krachtig manoeuvreren met de mechanische handrem

 

Middels een speciale schakelaar op de meegeleverde Spektrum SLT3 zender bedien je de mechanische handrem. Dit voegt een schitterende extra dimensie toe aan het rijden met de Arrma Fireteam 6S BLX. Het is de eerste keer dat een Arrma off-road voertuig hiermee is uitgerust. Deze krachtige techniek stelt je in staat om ontwijkende manoeuvres, spannende koerswijzigingen en ontzettend gave bochten te maken.

 

De Arrma Fireteam is indrukwekkend en ruig

 

De Arrma Fireteam 4WD biedt je ontzettend veel mogelijkheden. De capaciteiten van dit ruige voertuig zijn zonder meer indrukwekkend. Het wordt geheel compleet (ready-to-run) geleverd met een Spektrum radio en aandrijving van topkwaliteit. Je hebt enkel nog een LiPo accu en oplader naar keuze nodig voordat je de remmen los gooit en over de woeste gronden racet.

 

Degelijk design

 

De Arrma Fireteam 6S BLX heeft een degelijk ontwerp, inclusief een chassis van geanodiseerd aluminium met sterke zijbeschermingen van samengesteld materiaal, een EXB-compatibele topplaat aan de voorzijde en speciale steunen voor een maximale levensduur. De aandrijflijn is bedoeld voor het zware werk en is inclusief een centrale differentieel met een sterke aluminium kast en metalen onderdelen in de versnellingsbak. Overal in de auto worden duurzame stalen aandrijfassen gebruikt. De oliegevulde aluminium schokdempers zijn aanpasbaar en ze zorgen ervoor dat de banden stevig aan de grond blijven. Hierdoor profiteer je onder alle omstandigheden van een optimale grip en een goede wendbaarheid.

 

Absorberende bumpers en sterke wielen

 

Diverse componenten dragen bij aan de waanzinnige prestaties waarmee de Arrma Fireteam over het terrein beukt. Zo heeft de achterbumper een verend ontwerp dat botsingen absorbeert. De voorbumper en bodemplaten helpen je om bijna alles dat in de weg staat probleemloos te tackelen. De wielen zijn supersterk en voorzien van dBoots terreinbanden met een speciaal off-road patroon op het loopvlak.

 

Spektrum zender en ontvanger

 

De wagen wordt geleverd met een Spektrum SLT3 2,4 GHz 3-kanaals zender. Deze heeft een ergonomische vormgeving, zodat je zonder moe te worden kunt genieten van het besturen van de wagen. Met het stuurwiel kun je heel nauwkeurig navigeren. Als je een nieuweling bent, kun je de instellingen voor het gas aanpassen naar 50 of 75%. Dit kun je doen totdat je klaar bent voor het volledige snelheidspotentieel van de wagen. De meegeleverde Spektrum SR315 3-kanaals protocol ontvanger is compatibel met SLT en DSMR protocollen en Smart telemetrie. Deze ontvanger biedt je een fantastisch bereik en een snel reactievermogen.

 

Spektrum servo’s voor besturing en rem

 

Om te zorgen voor een betrouwbare besturing, wordt de Arrma Fireteam 6S BLX geleverd met een digitale Spektrum S652 servo met metalen tandwielen. Deze kan een koppel aan van 265 oz-in. De handrem wordt aangedreven door een Spektrum S650 van nylon (koppel van maximaal 99 oz-in). Beide servo’s zijn waterbestendig en reeds geïnstalleerd.

 

Spektrum snelheidsregelaar en motor

 

De reeds geïnstalleerde Spektrum Firma 150 ampère snelheidsregelaar (ESC) werkt met de energie van 4S/6S LiPo batterijen en gebruikt IC5 connectoren (deze zijn tevens compatibel met EC5 connectoren). De wagen is tot slot voorzien van een Spektrum Firma 2050 Kv borstelloze motor met een koellichaam, koelventilator en Safe D rondsels. De motor is gemonteerd op een glijdende en eenvoudig toegankelijke bevestiging. Hierdoor kun je hem snel verwijderen.

 

Eigenshappen van de Arrma Fireteam 6S BLX

 

Ready to run

Spektrum SLT3 zender met SR315 ontvanger

Waterdichte radio box

Waterdichte S652 stuurservo met metalen tandwielen

Waterdichte 2050KV brushless motor

Waterdichte 150A regelaar

Vierwiel aandrijving

Aluminium motorsteun

Stabilisator aan voor- en achterzijde

Instelbare servo saver

Aluminium servo hevel

Gespoten body 

Handrem module met Spektrum SPMS650 servo

Behaalt een snelheid van 97 km/h

Specificaties

Kleur: Zwart

 

Benodigdheden Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

 

Lipo lader

Lipo accu (maximaal 6S 22,2V) met EC5/IC5 stekker

AA batterijen

 

Video Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

 

Extra informatie over de Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart

Merk: Arrma RC

Model: Truck

Type motor: Electro auto's

Aandrijving: Vierwiel aangedreven (4WD)

Schaal: 1 op 7

Type auto: Offroad

Type electro motor: Brushless

Leveringsomvang: Volledig gebouwd

SKU: ARA7618T1

EAN: 5052127042253

Productdetails
Arrma Fireteam 1/7 6S BLX RTR - Zwart
5052127042253
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

Merk: Team Corally

RC Auto`s - Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022

Hier vindt u de RC electro auto Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 van het merk Team Corally en de RC electro auto Team Corally Kronos XTR 6S - Rollend Chassis - 2022 is uitgevoerd in de kleuren zwart, oranje.   Advertentie doorlink www.toprc.nl:  
Prijs € 489,00 Normale prijs € 499,00

Referentie: Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT

RC Auto`s - Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT

Hier vindt u de RC electro auto Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT van het merk Cross RC en de RC electro auto Cross RC Demon SU4-A Crawler KIT is uitgevoerd in de kleuren rood, wit.   Advertentie doorlink www.toprc.nl:
Prijs € 379,00

Referentie: Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit

Merk: Team Associated

RC Auto`s - Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit

Hier vindt u de RC electro auto Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit van het merk Team Associated en de RC electro auto Team Associated DR10M Drag Car Mid-motor Team Kit is uitgevoerd in de kleuren blauw.   Advertentie doorlink www.toprc.nl:  
Prijs € 367,95 Normale prijs € 432,99