RC drones - Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF
  • RC drones - Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF
  • RC drones - Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF - 2

RC drones - Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

Met propellers die snijden door de lucht, zo klaar,

De Revell X-Treme, een quadcopter zonder bezwaar.

Marathon RTF, hij staat gereed,

Voor avonturen die hij nooit vergeet.

 

In de hemel zo hoog, met een zucht,

Vliegt hij verder, met een stille vlucht.

Zijn batterij vol, zijn visie zo scherp,

Over bergen en dalen, een vliegende zwerf.

 

Geen afstand te ver, geen uitdaging te groot,

De Marathon vliegt, ontsnapt aan de dood.

Met een draagtas bij de hand, en extra kracht,

Is elke vlucht een nieuwe pracht.

 

Dus hef je blik, en zie hem daar,

De Revell X-Treme, schitterend en klaar.

Een marathon in de lucht, zo vrij en zo rijk,

Een droom van een vlucht, dat is zijn koninkrijk.

  

Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:

 

Bestellen

 

Als u winkelt via onze webwinkel, dan steunt u ook automatisch mensen met een beperking!

€ 69,99
Inclusief belasting
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Omschrijving

Lange omschrijving Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

Vlieg naar het Onbekende: De Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF nodigt je uit om de grenzen van de lucht te verkennen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening, biedt deze drone een ongeëvenaarde vliegervaring die zowel beginners als ervaren piloten zal bekoren.

Eindeloze Avonturen: De naam ‘Marathon’ belooft lange, ononderbroken vluchten waarbij je de wereld vanuit een nieuw perspectief kunt ontdekken. Zonder de beperkingen van specificaties, is jouw avontuur alleen begrensd door je eigen verbeelding.

Vrijheid in de Lucht: Deze quadcopter is jouw toegangsbewijs tot een wereld waar vrijheid heerst. Zweef boven landschappen, duik door stedelijke canyons en dans met de wind. De Marathon is meer dan een drone; het is een symbool van vrijheid.

Creativiteit Ontketend: Met de Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF wordt je creativiteit de piloot. Leg adembenemende scènes vast, experimenteer met luchtfotografie of maak gewoon plezier terwijl je door de blauwe hemel navigeert.

Betrouwbaar en Robuust: Ontworpen met duurzaamheid in gedachten, staat de Marathon klaar om elke uitdaging aan te gaan. Het is een trouwe metgezel die je niet in de steek laat, wat je bestemming ook is.

Een Nieuwe Dimensie van Plezier: Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of inspiratie, de Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF opent een nieuwe dimensie van plezier. Elke vlucht is een kans om te leren, te groeien en te genieten.

Informatie over de Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

  

De Revell X-Treme Marathon is een drone die ontworpen is voor iedere piloot. De combinatie van vier krachtige motoren en een duurzame lipo accu zorgt ervoor dat je erg lang met deze drone kunt vliegen, namelijk tot maximaal 30 minuten bij volledige lading! Daarnaast is deze drone voorzien van de nodige handige functies zoals een hoogtesensor, schakelbare headless modus en een 6-assig stabilisatiesysteem. De 4-kanaals 2.4GHz zender biedt een nauwkeurige bediening. De tweekleurige LED-verlichting ziet er niet alleen goed uit, maar dient ook als oriëntatie in de lucht. De X-Treme Marathon beschikt ook over een flip-functie. De vervangbare lipo accu wordt eenvoudig en gemakkelijk opgeladen via de meegeleverde USB-lader.

 

Kenmerken Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

 

- Lange vliegtijd

- Makkelijk te vliegen

- Headless mode

- Hoogtesensor

- LED verlichting

- Flip functie

- 6 assige gyro

- 4-kanaals 2.4GHz zender

 

Specificaties Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF

 

- Lengte: 320mm

- Breedte: 320mm

- Hoogte: 70mm

- Vliegtijd: tot maximaal 30 minuten (in de meest optimale omstandigheden!)

 

Benodigdheden

 

- 4x AA batterijen

Extra informatie over de Revell quadcopter X-FLY

Merk: Revell

EAN: 4009803248981

Productdetails
Revell X-Treme Quadcopter Marathon RTF
4009803248981
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: DJI Mini 2 SE Drone - Fly More Combo

RC drones - DJI Mini 2 SE Drone - Fly More Combo

Hier vindt u de RC drone DJI Mini 2 SE Drone - Fly More Combo van het merk DJI de RC drone DJI Mini 2 SE Drone - Fly More Combo heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren grijs zwart.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 489,00

Referentie: Hubsan Zino Mini Pro drone 64GB - 2 Accu`s

Merk: Hubsan

RC drones - Hubsan Zino Mini Pro drone 64GB - 2 Accu`s

Hier vindt u de RC drone Hubsan Zino Mini Pro drone 64GB - 2 Accu`s van het merk Hubsan en de RC drone Hubsan Zino Mini Pro drone 64GB - 2 Accu`s heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren grijs, zwart, groen.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 649,00

Referentie: DJI Mavic Air 2 incl. Fly More Combo

Merk: DJI

RC drones - DJI Mavic Air 2 incl. Fly More Combo

Hier vindt u de RC drone DJI Mavic Air 2 incl. Fly More Combo van het merk DJI de RC drone DJI Mavic Air 2 incl. Fly More Combo heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren grijs zwart.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 1.049,00

Referentie: Hubsan Zino drone RTF - Pro Pakket

Merk: Hubsan

RC drones - Hubsan Zino drone RTF - Pro Pakket

Klaar voor de lucht, zo helder en vrij,De Hubsan Zino Pro, een drone als een bij.Met het RTF Pro Pakket, start hij zijn reis,Over land en zee, onder de blauwe hemelwijs. Zijn camera scherp, de wereld in zicht,Vangt hij beelden, in het zonnelicht.Met extra accu's, vliegt hij lang en ver,Ontdekt nieuwe horizonten, keer op keer. In de doos, alles netjes en...
Prijs € 455,00

Referentie: Hubsan Zino 2 drone RTF - Met draagtas en extra accu

Merk: Hubsan

RC drones - Hubsan Zino 2 drone RTF - Met draagtas en extra accu

Hoog in de lucht, zo vrij als een vogel,Vliegt de Hubsan Zino, een drone zo nobel.Met draagtas en accu, klaar voor de tocht,Zweeft hij sierlijk, in de wolken verstopt.RTF staat hij, gereed om te gaan,Zijn extra accu, geeft hem kracht om te staan.Door velden en steden, over zeeën zo blauw,De Zino 2 drone, met uitzicht zo nauw.Hij danst met de wind, in een...
Prijs € 439,00 Normale prijs € 699,00

Referentie: Hubsan H501S X4 FPV Drone RTF - Zwart

Merk: Hubsan

RC drones - Hubsan H501S X4 FPV Drone RTF - Zwart

Hier vindt u de RC drone Hubsan H501S X4 FPV Drone RTF - Zwart van het merk Hubsan en de RC drone Hubsan H501S X4 FPV Drone RTF - Zwart heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren zwart, goud.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 258,00

Referentie: Hubsan X4 Storm race drone RTF

Merk: Hubsan

RC drones - Hubsan X4 Storm race drone RTF

Hier vindt u de RC drone Hubsan X4 Storm race drone RTF van het merk Hubsan en de RC drone Hubsan X4 Storm race drone RTF heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren zwart, geel.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 98,00

Referentie: Revell Quadcopter Magic Mover - Blue

Merk: Revell

RC drones - Revell Quadcopter Magic Mover - Blue

Zie hem zweven, blauw en licht,De Revell Magic Mover, een prachtig gezicht.Met een zachte zoem, stijgt hij op,Een blauwe danser, die draait aan de top. Hij beweegt met magie, zonder touw of stok,Deze quadcopter vliegt, rondom de klok.In de kleur van de oceaan, zo diep en zo puur,Vliegt hij met gratie, elk uur, elk uur. Geen piloot nodig, hij volgt zijn...
Prijs € 36,99

Referentie: DJI Avata Explorer Combo - incl. Motion 2 & Goggles Integra

Merk: DJI

RC drones - DJI Avata Explorer Combo - incl. Motion 2 & Goggles Integra

In de lucht zweeft hij, de DJI Avata,Met Motion 2 en Goggles Integra.Een drone zo wendbaar, een ware ster,Hij vliegt en verkent, van dichtbij tot ver.Zijn propellers snorren als bijen zo snel,Hij danst door de lucht, als een sierlijke rebel.Met camera en sensoren, scherp en precies,Legt hij de wereld vast, vanuit de hoogste bries. Hij zoeft over bergen,...
Prijs € 1.269,00

Referentie: T2M Spyrit LR 3.0 drone RTR

RC drones - T2M Spyrit LR 3.0 drone RTR

Met een zucht van de wind, stijgt hij op, de Spyrit LR,Een drone die verkent, van dichtbij en van ver.T2M's creatie, Ready-To-Run, zo klaar voor de start,Elke vlucht een avontuur, recht uit het hart. De Spyrit LR 3.0, met technologie zo chic,Vliegt hij door de lucht, zijn bereik zo uniek.Met camera's die gluren, naar de aarde zo wijd,Legt hij beelden...
Prijs € 109,00

Referentie: DJI Mavic 3 Pro - Fly More Combo - incl. DJI RC Pro controller

Merk: DJI

RC drones - DJI Mavic 3 Pro - Fly More Combo - incl. DJI RC Pro controller

Hier vindt u de RC drone DJI Mavic 3 Pro - Fly More Combo - incl. DJI RC Pro controller van het merk DJI en de RC drone DJI Mavic 3 Pro - Fly More Combo - incl. DJI RC Pro controller heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren grijs, zwart.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 3.499,00

Referentie: DJI Mavic 3 Classic RC-N1 Combo

Merk: DJI

RC drones - DJI Mavic 3 Classic RC-N1 Combo

Hier vindt u de RC drone DJI Mavic 3 Classic RC-N1 Combo van het merk DJI en de RC drone DJI Mavic 3 Classic RC-N1 Combo heeft een frame met 4 rotoren en is uitgevoerd in de kleuren grijs zwart.   Advertentie doorlink naar www.toprc.nl:
Prijs € 1.599,00