Sanders Modelbouw

Ons bedrijf

Sanders Marketing

P. Lieftinckstraat 16

1314 NP Almere

Kvk 32131243

Btw: NL002049023B21

Eigenaar: Sander den Hartog

Informatie

De grote webwinkel is meer dan alleen een webwinkel of eigenlijk het is meer een door link winkel naar andere webwinkels. Deze website wordt met de hand beheerd en hierdoor kunnen er soms fouten ontstaan

Doordat de winkels prijzen veranderen, artikelen raken op enz en de informatie komt dus altijd te laat.

Wij proberen uiteraard alles zo up to date als mogelijk te houden maar wij zijn maar een klein bedrijf of eigenlijk werk iedereen voor zichzelf. Met iedereen bedoelen wij diverse zzpers met een beperking.

Wij werken samen aan onze toekomst aangezien wij het niet alleen kunnen het is te veel werk voor 1 of eigenlijk minder dan 1 persoon. 

Als u dus winkelt via deze pagina steunt u ook automatisch ons netwerk, wij ontvangen geld en zetten dat om in meer werk. Des te meer wij verdienen des te meer werk wij kunnen generen. Het doel voor velen is om uit de bijstand en armoede te komen en wij hebben dus diverse tools zoals deze website omdat voor  elkaar te krijgen. Flexibel werk dat men vanuit hun eigen huis kunnen doen werkt het best voor deze mensen en als iedereen een handje helpt door artikelen te kopen via deze website dan kunnen  deze mensen ook gewoon meedraaien met de maatschappij en dat scheelt u weer geld. Het is dan ook echt een win win situatie en wij hopen dat u ons ook wilt steunen.

Met vriendelijke groet,

Sanders Modelbouw